Over Mint Village

Spellen waar iedereen vroeger mee speelde verdwijnen helaas in een doos op zolder. Of erger nog, in de prullenbak.

Onze missie is om deze vintage spellen weer een nieuwe kans te geven. Met alle inspanning nodig, doen wij er alles aan om de stoffige spellen vanuit alle hoeken van de wereld op te sporen en ze weer tot leven te brengen.

Naast het jeugdsentiment, dat het bij de meeste oproept, is de stijl van vroeger eentje die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. De meeste spellen komen vanuit de jaren 70 en 80. De stijl met o.a. Scandinavische invloeden, geven deze spellen de perfecte retro/vintage look die bij iedereen aan de muur past. Het gaat hier vooral om memory en domino spellen. Maar zo nu en dan stuiten we ook nog wel eens op andere varianten.

Elk spel heeft zijn eigen zoektocht gehad en is met goede zorg behandeld en ingelijst. Met elk spel is gespeeld, en elk spel heeft dus ook een verhaal. Een mooi stuk nostalgie en jeugdsentiment wat zonde is om weg te stoppen in een kast, maar perfect is om een mooi plekje in huis te geven.

Veel gestelde vragen

Welke betaalmethoden zijn er?

Je kunt je bestelling veilig online betalen via je eigen bank met iDEAL, PayPal, Creditcard (via PayPal) of via bankoverschrijving.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Bezorging via PostNL

De verzending gaat via PostNL, de kosten hiervoor zijn EUR 4,95.

Gratis bezorging

Mint Village is gevestigd midden in ’t Gooi. Is uw afleveradres in ’t Gooi, dan komen wij persoonlijk uw bestelling GRATIS afleveren!

Mocht u kiezen voor deze lokale gratis bezorging, dan zullen wij contact met u opnemen om een afleverdatum en tijd af te spreken.
Houd er rekening mee dat de bezorging vaak ’s avonds of in het weekend plaats vindt.

Mocht u vragen hebben over de lokale bezorging, dan kunt u altijd even contact opnemen.

Een spel is uitverkocht, komt deze weer beschikbaar?

All ingelijste spellen zijn vrij uniek. Dit komt doordat deze vintage spellen vaak verloren zijn gegaan of beschadigd zijn geraakt. Dit maakt het lastig dat dezelfde spellen gevonden worden. Het mooie hiervan is wel dat de ingelijste spellen in onze webshop vrijwel uniek zijn.

Heel af en toe wil het wel eens voorkomen dat een eerder verkocht ingelijst spel gevonden wordt in goede staat. Dan zal deze uiteraard gebruikt worden en in de webshop komen.
Houdt dus de webshop vooral goed in de gaten.

Kan ik per e-mail bestellen?

U kunt altijd per e-mail uw bestelling doorgeven. Wij kunnen uw bestelling alleen niet garanderen omdat iemand in de tussentijd het product via de webshop kan bestellen.

Maar een bestelling kunt u plaatsen via het contactformulier of per e-mail: order@mintvillage.nl

Kunnen jullie mijn bestelling als kado inpakken?

Al onze bestellingen worden standaard op een leuke manier ingepakt. Zo is het voor u zelf een kado, maar ook als het kado wilt doen aan iemand anders.

Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet, bekijk dan dit Mint Village verpakking.